Višemjesečna zagonetka u vidu poruke „Čekao sam te 22 ljeta, hvala ti što si došla“, koja se nalazila na biblordu u Latašima, među crvenim srcima, konačno je riješena. Nju je svojoj supruzi Snježani uputio Željko Dedić, poznati bijeli mag iz ovog mjesta. On kaže da je poruka kruna njihove ljubavi i poštovanja.


-Sada sam istu poruku ispisao na zidu ispred kuće, kako bi i njoj i meni stalno bila na pogledu. Prijatelji koji nam dolaze u posjetu, čitaju poruku i rasputuju se o povodu za njeno ispisivanje. A povoda ima na pretek. Time sam htio supruzi iskazati poštovanje jer je ona za mene učinila mnogo. Svoju ljubav prema njoj htio sam iskazati i na ovaj način – pojasnio je Željko Dedić.
On kaže da su njihovi prijatelji podržali ideju da poruku prvo ispiše na biblordu a potom i na zidu ispred kuće, u velikom i lijepom dvorištu, punom cvijeća i zelenila.


-Iznenađenja koja povremeno pripremam su za mene veoma ugodna, jer voljena osoba se tome iskreno veseli. Kada je ona srećna, i mome zadovoljstvu nema kraja – zaključio je Dedić pokazujući nam poruku među gravurama koje simbolišu beskonačnost.